Välj en sida

Det har blivit en hel del julkakor genom åren. För att inte tala om allt julgodis som kokats och alla julbullar som bakats. Och eftersom julkakor och julgodis är saker som man aldrig får för mycket av har jag samlat alla julrecept jag kunnat hitta här på bloggen och gett dem en egen sida – som en egen liten julbakbok i bloggen liksom. Visst är det otroligt piffigt?!

Genom att klicka på bilden med texten “Julens bästa recept” i högerspalten eller gå in på sidan Julrecept i menyn hittar man alla juliga sötsaker uppdelade i kategorierna Julkakor, Julbullar, Julgodis, Juldrycker, På julbordet och Pyssel och julklappar. Sedan kommer de såklart att uppdateras i takt med att fler julrecept tillkommer också, tills de till slut blir så många att man nästan svimmar. Själv är jag som ni märker mer än lovligt nöjd med tilltaget. Hoppas ni gillar det också!

Bilden tog Josefin under ett av våra många, många julbaksmarathon.

Kommentarer

Pin It on Pinterest