Välj en sida

Just nu är det bästa jag vet. De här korta, orangefärgade månaderna från tidig höst till snart vinter. De är min sommar. Jag kan längta till dem så att jag nästan blir tokig och sörja hur vansinnigt fort de är borta igen. Det kanske allra bästa med dem är den försiktiga kylan som långsamt kryper sig på – inte vinterkall och isande, utan mild och bara just sådär tillräckligt frusen för att man ska knäppa ullkoftan under jackan och vilja dricka het choklad i fönstret när man kommer hem. Eller något annat varmt för den delen. Här är några riktigt bra drycker att värma sig med i höst.

Vit varm choklad – Vansinnigt söt, kryddig och varm och helt fantastisk om man gillar vit choklad.

Saftglögg – Det är aldrig för tidigt att börja dricka glögg. Eller för sent för den delen.

Irish coffee – Min favoritdrink, särskilt om hösten.

Romchoklad – Varm choklad med rom i helt enkelt. Otroligt gott!

Varm cider – Ett utmärkt alternativ till glögg om man gillar äpplen.

Blomsterte – Att göra eget te är en fantastiskt trevlig sysselsättning. Dessutom blir det en väldigt fin present om man vill det.

Foto av Josefin.

Kommentarer

Pin It on Pinterest