Välj en sida

Sött och syrligt är ju egentligen motsatser, men få saker passar så bra tillsammans som de. Därför blir temat för Månadens sötsak den här omgången SYRLIGT och som vanligt får man tolka det precis hur man vill och vara alldeles hur kreativ som helst. Så här gör man för att vara med:

Skapa något sött på temat SYRLIGT före den sista september, blogga om det och länka hit. Glöm inte att berätta i bloggposten att den är ditt bidrag till utmaningen!

Skriv en kommentar här nedan där du berättar att du deltar och länkar till ditt bidrag.

När september är slut samlar jag alla bidrag, med bilder och länkar till era bloggar, i en enda stor bloggpost (meddela mig om du av någon anledning INTE vill ha sin bild med i samlingsposten). Så här såg det till exempel ut sist.

Mitt bidrag denna månad blir en sötsyrlig jordgubbsdrink som alltid gör mig på väldigt gott humör. Här är receptet:

Syrlig jordgubbsdrink

  • 2 dl jordgubbar, färska eller frysta
  • ½-1 lime
  • 2 tsk sockerlag
  • is till servering

Mixa jordgubbarna noga och blanda med saften från limen och sockerlagen (sockerlag görs genom att blanda lika delar socker och varmt vatten, röra noga och sedan låta blandningen svalna). Servera i ett högt glas med mycket is.

Kommentarer

Pin It on Pinterest