Välj en sida

Idag har jag låtit morgonen släpa fram till kaffe med pannkaksberg, semesterminnen, lugna samtal och bildredigering. Lördagar är verkligen som bäst när de är på det humöret. Alldeles strax ska jag ge mig av för segfika med gammal vän i den gamla delen av stan, men först det viktigaste – lördagslänkarna.

Idag tänkte jag tipsa om några härliga matbloggare som jag brukar hänga med på Twitter. Det tycker jag att ni också ska göra! Vill man följa mitt osammanhängande vardagsraljerande på twitter så gör man det (på egen risk) här: @teaerneborg.

Jag är verkligen vansinnigt avundssjuk på Tina som fått tag på råmjölk och gjort världens godaste efterrätt – kalvdans – på sin blogg Pickipicki. På twitter heter hon @pickipicki.

Hos Kinna på Mormors mat har man den här veckan kunnat lära sig att krydda brännvin. Bara en sån sak! Twitterföljer henne gör man på @kinnajonsson.

Irländska Donal gör böcker och tv-program på löpande band numera. Och så bakar han superbullar på sin blogg. På twitter heter han @donalskehan.

Annika gjorde en sjuk glass med pecannötter och lönnsirap på sin blogg Smaskens häromdagen. Hon twittrar nästan lika gott som hon bakar på @Smaskens.

Malin har bakat finfrallor på bloggen Sugarcandymountain och är dessutom en väldigt trevlig twittrare. Följ henne på @spokpandabarnet.

Och Anne, som gjort de här närmast galet perfekta jordgubbsmacaronsen på Anne’s food, finns givetvis också i twitterosfären. Där heter hon @annesfood.

Kommentarer

Pin It on Pinterest