Välj en sida

Nu är jag tillbaka i stan igen efter en alldeles underbar vecka i Herräng, med lindy hop från morgon till sen natt och en massa andra trevligheter däremellan. Jag vet inte om något annat på jorden kan göra än så lycklig som dans. Det skulle väl vara sötsaker i så fall och eftersom det är hög tid för Månadens sötsak ska vi inte behöva vänta allt för länge på fler sådana. Temat för juli kommer att vara ROSA, eftersom det är en så fantastisk trevlig färg. Så här går utmaningen till:

Baka eller rör ihop något sött på temat ROSA före sista juli, fota, blogga om det och länka hit. Skriv sedan en kommentar här nedanför med länken till ditt bidrag. När månaden är slut samlar jag alla sötsaker med bilder i en enda stor bloggpost med länkar till inläggen. (Här kan man läsa mer om Månadens sötsak).

Mitt bidrag denna månad är en helt sjukt god mascarponekräm med jordgubbssmak som är ljuvlig i somriga tårtor, som brownietillbehör eller i rulltårtor. Här är receptet:

Mascarponekräm med smak av citrus och jordgubbar

En burk mascarponeost

ca 1 dl jordgubbssylt med smak av citron

Gör sylten enligt receptet. Rör ner den lite i taget i mascarponen och smaka av efter hand för att få den styrka du vill ha. Använd som tillbehör istället för grädde eller glass eller som fyllning i kakor och tårtor.

Kommentarer

Pin It on Pinterest