Välj en sida

Jag älskar när det är dagen efter stora högtider. Min absoluta favorit är nyårsdagen, när tiden och staden står alldeles stilla, snön ligger tjock mot rutorna och allt man kan göra är att stanna kvar i sängen och spela schack och äta varma mackor och se på Ivanhoe. Midsommardagen är inte så dum den heller. Alla förväntningar och festligheter är över och man får släpa omkring i storsockar, prata om allt det roliga som var igår och äta långbrunch till romantiska tv-serier och knapprande regn på fönsterblecken. Fina saker det.

Bilder och recept från midsommaraftonsfirandet bjuder jag på en annan dag. Nu blir det lite lördagslänkar istället.

Ett smart och klassiskt sätt att ge bort obakat bröd. Från trevliga festbloggen OSA.

Midsommarpannacotta med rosenrabarber, kardemumma och karamell. Från Matälskaren.

Färgglada chokladbollar från fina Bullerbylisa.

Och rabarbermuffins med mynta och mandel, från pickipicki.

Bild: Nicklas.

 

Kommentarer

Pin It on Pinterest