Välj en sida

Sådana här dagar, när luften står alldeles stilla och solen värmer asfalten snustorr, kan jag längta något förfärligt hem till Småland. Det är något i doften av vildgräs och ängssnår och färska komockor som kan få de allra hippaste stadscaféer och mest pulserande citygator att bara verka tomma och trötta på liv. Idag ska jag strunta i massorna och butikerna på andra sidan bron och bege mig ner till vattnet istället, för lite ro och alldeles för sent morgonkaffe. Hoppas ni får en makalöst fin lördag, ni också!

Och, det var så sant. Här är veckans lördagslänkar:

Portabel tårta är väl en fantastisk idé i dessa kalastider! Sockerrus har gjort fiffig tårta på burk.

Mascarpone är ett fantastiskt sätt att få ihop en efterrätt på nolltid. Tre tjejer i köket bjuder på en god variant med kardemumma och honung.

Och från Emmas kök kommer inspiration i form av havrestubbar med kanelkokta äpplen. Snyggt fotade är de dessutom!

Kommentarer

Pin It on Pinterest