Välj en sida

Det har regnat mot rutorna och gränden ligger alldeles grön och syrerik nedanför fönstret. Det är en sådan där lördag då man borde passa på att göra en massa saker. Bära vinterkläder ner till källarförrådet. Skura golv och rensa badrumsskåp. Eller åtminstone ge sig ut och storhandla allt som är slut i skafferiet. Inget av det tänker jag bry mig om. För jag har världens godaste kaffe i stormugg och underbar bokspänning i travar på soffbordet.

Här är mer god läsning, i form av veckans lördagslänkar:

Hemmagjord havremjölk. Vem visste ens att man kunde göra sådan? Clara, såklart.

Allt som är franskt är ljuvligt, brukar en gammal vän till mig alltid säga. Det stämmer i varje fall in på de här äppelflarnen från BakeCake.

Jag blir alltid sugen på brödbak när det regnar. Det här solrosbrödet från Sara Bakar ska jag testa nästa gång.

 

Kommentarer

Pin It on Pinterest