Välj en sida

Uppdaterat: På grund av ösregn skjuter vi på picknicken till den 6 juni istället. Samma plats och tid. Mer info inom kort.

Häromdagen pratade Anne från den eminenta matbloggen Anne’s food och jag om hur vansinnigt trevligt det är med somriga matutflykter. Den gemensamma åsikten ledde oss snabbt till att inse att vi borde ordna en rejäl picknick för att fira att våren är här och sommaren på väg (snart i varje fall!). Och vad kan vara trevligare än att fira tillsammans med er?!

Därför bjuder vi nu in alla som vill och har lust till årets gladaste knytkalas och bloggpicknick, söndagen den 29 maj, klockan 12-15, ute vid Djurgårds brunn i Stockholm (se karta och vägbeskrivning nedan). Ta med något gott att äta och glöm inte  något oömt att sitta på!

Roligast är det såklart om vi blir riktigt många (då blir det ju också många olika godsaker att provsmaka), så sprid gärna inbjudan på era matbloggar, om ni har sådana, och till era vänner! Hoppas vi ses!

Vägbeskrivning: Lättast tar man sig hit med buss nummer 69 (går från Sergels torg) och hoppar av vid Djurgårds brunn. Därefter går man över den lilla bron i samma riktning som bussen. På gräsplätten precis till vänster efter bron ses vi.

Bild av Nicklas från boken Söta saker.

Kommentarer

Pin It on Pinterest