Välj en sida

En läsare skrev för ett tag sedan och bad mig ge exempel på goda och söta saker att servera till brunch. Och eftersom brunchen som ni vet är dagens viktigaste mål tog jag hennes förfrågan på fullaste allvar och tänkte: Vad kan vara bättre än att använda all vår samlade expertis för att hitta så många bra recept på brunchsötsaker som möjligt? Månadens sötsak i april blir därför BRUNCH. Så här gör man för att vara med i utmaningen:

1) Baka, sylta, safta eller rör ihop något gott på temat BRUNCH innan april är slut.

2) Fota underverket, blogga om det och länka hit.

3) Skicka länken till din bloggpost i en kommentar här nedan.

4) När april är slut bloggar jag om alla era bidrag och länkar till era poster.

Eftersom vi nu är så många som är med i Månadens sötsak (vilket är hur kul som helst!!) väljer jag slumpmässigt ut ett gäng av era bilder varje gång som får vara med i slutposten. Meddela om du av någon anledning inte vill att din bild ska vara med!

Enkelt va?! Vill man veta mer om utmaningen kan man läsa här. Och vill man vara med i Månadens sötsak-listan till vänster gör man såhär.

Mitt brunchbidrag blir mina bästa amerikanska pannkakor med äpple och kanel och massor av lönnsirap till. Så här gör man dem:

2,5 dl mjöl
2 tsk bakpulver
en nypa salt
3-4 msk socker
2,5 dl mjölk
1 ägg
2 msk smält smör
1 äpple
kanel efter smak

Blanda mjöl, bakpulver, salt och lavendelsocker och rör sedan i de övriga ingredienserna. Grädda i en liten stekpanna så att dina pannkakor blir riktigt tjocka, garnera med äppelskivor och kanel, pudra med florsocker och ringla över rikligt med lönnsirap. Servera med vaniljglass – gärna hemgjord.

Kommentarer

Pin It on Pinterest