Välj en sida

Visst känns det väl som att det är dags för tävling här på Söta saker? Jo, det tycker jag! Tre Söta saker-böcker står på spel och tävlingsreglerna är lika enkla som bakglada:

Baka eller tillaga något härifrån bloggen och ta en bild på det. Har du en blogg lägger du givetvis ut bilden där och länkar till tävlingen. Har du inte det skickar du den i ett mejl (theresia.erneborg@gmail.com). Glöm inte att skriva en kommentar om att du är med här nedanför också, så att jag inte råkar missa någon av er och vet hur jag ska få tag på er om ni vinner.

En vecka har man på sig (deadline är alltså när onsdagen den 1 december är slut). Sedan väljer jag tre vinnarbilder (alldeles enväldigt) vars upphovsmakare får varsin bok på posten att sätta i bokhyllan eller ge bort till någon i julklapp! Dessutom publiceras såklart vinnarbilderna här på Söta saker under pompa och ståt. Bra va?!

Trevlig bakning och lycka till!

Kommentarer

Pin It on Pinterest