Välj en sida

Det är så sjukt roligt att så många varit med och bakat till Månadens sötsak den senaste tiden. Inte nog med att jag får inspiration till nya spännande sötsaker, jag får lära känna er också och hittar till en massa fina bloggar som jag inte sett förut. Det borde fler göra, tycker jag, och därför har jag bestämt att ha en lite mer permanent lista här på Söta saker med alla bloggar som gillar att vara med och baka till Månadens sötsak.

Så här gör man för att vara med i listan:

  1. Kopierar bilden med Månadens sötsak-loggan här nedanför.
  2. Lägger bilden på i spalten på sin blogg och länkar bilden till Månadens sötsak.
  3. Meddelar ni mig i en kommentar med länk till er blogg och så lägger jag upp länken här på Söta saker så att ännu fler bakglada läsare hittar till er.

Givetvis måste man inte bidra med något till utmaningen varje månad för att få vara med, det räcker att man vill vara med i bakgänget och gillar idén!

Kommentarer

Pin It on Pinterest