Välj en sida
Vita kladdmuffins

Vita kladdmuffins.

Jag tycker om att göra kladdkaka som muffins, eller i små portionsformar, istället för som stor kaka. Särskilt när man inte vill äta upp alltsammans på en gång. De här kladdmuffinsen har jag gjort efter mitt recept på vit kladdkaka, som jag verkligen kan rekommendera. Med blåbär ovanpå blir de dessutom små söta vardagsbakelser!

VITA KLADDMUFFINS

100 g smör
100 g vit choklad
2 ägg
2 dl socker
2 tsk vaniljsocker
2 1/2 dl vetemjöl

Vispa ägg, vaniljsocker och socker. Smält smöret, rör ut chokladen i det och blanda i. Rör ner vetemjölet. Häll smeten i aluminiumformar eller stadiga muffinsformar. Baka i 15-20 minuter i 200 grader. Servera eventuellt med blåbär.

TESTA OCKSÅ: KLADDKAKA MED O’BOY

Kladdkaka med O’boy

Kommentarer

Pin It on Pinterest