Välj en sida

Det var längesedan en lördag var så här fin. Jag är hemma hos mor och far i Småland och ska strax ge mig ut på språngmarsch i världens vackraste bokskog. Men innan dess tänker jag såklart rekommendera några fina bloggposter från veckans som gått. Det finns så sjukt många duktiga bloggare därute och jag upptäcker fler av er hela tiden – mycket tack vare Månadens sötsak. Ni glömmer väl för guds skull inte att baka något gott och amerikanskt innan maj är till ända?

Under veckan som gick bakades det rejält surdegsbröd på bloggen Malins mat.

Kristin på Sockerblomman gjorde söta små jitterbuggar.

I Nadjas kök bjöds det på somrig päronpaj.

Sana bakade fruktiga små vaniljbakelser på sin blogg Made by love.

Och söta bloggen The crumbling cookie gjorde livsfarlig smulpaj med banan och choklad i.

Trevlig helg på er!

Kommentarer

Pin It on Pinterest