Välj en sida

Om ni visste hur glad man blir när man har så fina läsare som jag har! Jag får så mycket söta kommentarer och mejl så att jag nästan blir tårögd här ibland. Det finns så många som bakar, fotar och skriver därute och jag upptäcker er en efter en. Oftast för att ni länkar hit och berättar om hur olika bakverk gett er inspiration. Så, nu har jag funderat på ett sätt för både er och mig att upptäcka nya favoriter bland alla mat- och bakbloggar. Vad säger ni om att starta ett månadstema att baka kring?

Det skulle kunna fungera så här: Varje månad presenterar jag ett tema – det kan till exempel vara “vit choklad”, “cupcakes” eller “apelsin”. Jag skriver och lägger in bilder på mitt bakverk på temat och sedan har den som vill en månad på sig att skapa något bakverk, eller något annat sött på temat, blogga om det och länka hit. När månaden är slut samlar jag alla bidrag i en bloggpost och länkar till era bloggar så att vi kan inspireras av varandra.
Vad tror ni? Skulle det vara roligt? Jag har gjort en liten omröstning som ni kan klicka i här bredvid, så att jag vet om ni är sugna eller tycker att det är en dödstråkig idé (givetvis måste man inte lova att vara med eller vara med varje gång). Det går såklart bra att kommentera eller mejla sina åsikter också om man hellre vill det. Vi hörs!

Kommentarer

Pin It on Pinterest