Välj en sida

Det är 2011 och ett helt år av blivande minnen ligger framför. Jag hoppas på ett glatt och vackert år, med massvis av spännande överraskningar och fina vardagar däremellan. Men idag är det nyårsdag och då ska man enligt traditionen inte göra någonting mer spännande än att se på Ivanhoe i sängen och äta hämtmat ur vita kartonger med någon man tycker om. Och på sin höjd läsa en och annan blogg. Här, till exempel, är några fina sammanfattningar av året som gått:

Vackra bilder från ett vackert år sammanställda av Canelle et vanille .

Svenska Pickipicki gör samma sak (blev särskilt inspirerad av granbarrssirapen!)

Brown eyed baker visar godsaker från hela 2010

och bästa, bästa Nicklas, som fotat Söta saker-boken, gör den finaste bildkavalkaden på länge.

Bild: Nicklas.

Kommentarer

Pin It on Pinterest