Välj en sida

En god och enkel frosting med cream cheese (naturell färskost) och smak av vanilj, som är supersmidig att ta till när man ska dekorera cupcakes eller kakor. Det här är förmodligen den mest använda typen av frosting och en av de första jag provade att göra. Det går givetvis att smaksätta den på massor av sätt – beroende på vilken typ av kaka eller cupcake man vill att den ska passa till. Testa att blanda ner lite limesaft, kanel, lakritspulver, krossade oreokakor, choklad eller tja, nästan vad som helst! Så här gör man den enligt mitt grundrecept:

enkel frosting med cream cheese

Enkel frosting. Foto: Nicklas Thegerström.

 

 

ENKEL FROSTING
Ingredienser
  • 400 g naturell färskost
  • 1 tsk vaniljsocker
  • ca 5 dl florsocker
Instruktioner
  1. Blanda samman ingredienserna till glasyren. Spritsa över muffins eller kaka eller bred ut ett lager och gör ett vackert mönster i det med hjälp av en gaffel eller en oanvänd kam.
TIPS!

GILLA GÄRNA SÖTA SAKER PÅ FACEBOOK FÖR FLER BAKTIPS OCH GODA RECEPT!

Pin It on Pinterest