Välj en sida

En av mina favoritgrejer att göra på helger är att äta frukost. Ofta gör vi en hel förmiddag av den sysslan och lagar något lite mer bruchigt som man kan sitta och äta länge, med påtår på kaffet, tidningsläsning och diskussioner om det amerikanska primärvalet. Jag är lite nördigt intresserad av det mesta som rör amerikansk samhällsstruktur och politik och just nu pågår så mycket spännande samtidigt att det känns som julafton varje dag (eller halloween om man tänker för länge på Donald Trump…).

Våfflor, som det här inlägget ju egentligen skulle handla om, är en fasansfullt bra frukost om ni frågar mig. Enkel, varierbar till tusen, men ändå sjukt lyxig på något vis. Jag använder min morfars klassiska recept (hemligheten är vichyvatten som gör dem otroligt krispiga och goda). Här hittar ni det: VÅFFLOR.

Ha en riktigt fin söndag, kära ni!

Pin It on Pinterest