Välj en sida

Nej, nu tar jag paus från adventsfejandet och fortsätter imorgon! Jag fick något slags tävlingspåslag efter att grannen mitt emot pyntat livet ur sig redan vid lunch med härliga enriskvistar och lyktor överallt och nu verkar sitta och njuta av alltsammans med ett tänt ljus och en god bok medan vi fortfarande letar efter den där halvtrasiga adventsljusstaken som jag vet att jag lagt i ett av källarförråden, men var???

Så, innan allt som skulle vara så mysigt blir till stresspanik och allmänt omys tar vi time out, röjer in det värsta skräpet i arbetsrummet, tänder en brasa, byter om till pyjamas och gör en stor kanna glögg. Faktiskt sjukt adventigt.

Jag önskar er alla en stressfri första advent!

5 tips på julkakor som passar bra till första advent hittar du här.

Bilder: Josefin Casteryd

 

Pin It on Pinterest