Välj en sida
Vaniljpannacotta recept

Vaniljpannacotta utan gelatin. Ett helt vegetariskt och superenkelt recept.

Pannacotta är verkligen den enklaste efterrätten man kan göra. Den italienska favoriten passar till det mesta och man kan variera smaken i all oändlighet. Jag gör min variant med gelésocker för att den ska bli helt vegetarisk och utan gelatin. Det går dessutom snabbare, så win-win! Här är receptet på snabbaste vaniljpannacottan:

 

VANILJPANNACOTTA

  • 1/2 dl gelésocker
  • 2 dl grädde
  • 2 tsk hemmagjort vaniljsocker eller frön från en halv vaniljstång

Koka upp alla ingredienser i en kastrull. Sänk därefter genast värmen och låt blandningen småputtra i en halv minut. Häll upp i glas eller portionsformar och låt stelna. Garnera med passionsfrukt eller syrliga bär.

TESTA ANDRA SMAKER!

Pannacotta – olika recept

 

Pin It on Pinterest