Välj en sida

Jag har ju nästan alltid arbetat bakom kameran på olika sätt. Som inslagare och redaktör för en massa olika tv-program, som nyhetsreporter eller med att fota och fixa med mat och bakverk. Att befinna mig framför kameran är något som fyller mig med lika delar skräck och förtjusning. Ganska många delar mer av skräcken, om vi ska vara ärliga.

I förra veckan var Ylva och Josefine från Amelia här och spontanfilmade några recept på temat ”väldigt lättgjorda sötsaker”. Ett utmärkt sätt att möta sina rädslor och släppa framför-kameran-ångesten litegrann. Här är en av filmerna, som jag i sann KBT-anda nu delar med mig av här på bloggen. Hav överseende med min ringrostiga tv-personlighet och fokusera på glassen. Den är sjukt god.

Den livliga dragspelsmusiken går inte av för hackor den heller…

[youtubeplay id=”dewKvP40gVc” size=”medium”]

Pin It on Pinterest