Välj en sida

Vi har ju redan varit igenom det här med huruvida frukt är godis eller inte. Svaret är inte. Frukt är aldrig godis. Om inte frukten är jordgubbar. I det fallet är väl frukten dessutom tekniskt sett ett bär, men även om inte bär heller är godis så kan faktiskt just jordgubbar vara det. Ibland. I undantagsfall. Som de där första skälvande veckorna när de nyss kommit och sommaren just har börjat och de känns exakt lika söta och tilltalande som vilka geléhallon som helst. Då kan man äta dem precis som de är och inte önska sig något annat. Här är några tips på vad man kan göra med dem när man blivit lite mer kräsen än så.

En helt fantastisk milkshake.

Eller kanske en sjukt god kräm.

Sylt som smakar lite av citron.

Cupcakes med syrlig topping.

Glass såklart.

Och klubbor – bättre än allt godis i världen.

Pin It on Pinterest