Välj en sida

Foto: Josefin Casteryd

Ni skulle bara veta så ofta jag skryter om er. För vänner och släktingar. I intervjuer och mejl. Berättar hur vansinnigt inspirerande det är att ha så engagerade och omtänksamma läsare. Och hur matbloggskulturen – till skillnad från många andra bloggkulturer – är varm och vänlig och fri från otrevliga tilltal och elaka kommentarer. Det är vi som har skapat den kulturen tillsammans och jag kan bli så stolt över oss att jag nästan storknar. Hur vi peppar varandra och hejar på istället för att näthata. Och hur vi inspirerar och skapar plats för varandra.

Igår satt jag och läste gamla blogginlägg från när jag precis börjat arbetet med ett av mina drömprojekt – en egen bakbok. Jag bad om er input och som så många gånger förr fick jag fantastisk fin feedback. Massor av bra idéer och önskemål, varav väldigt många tog sig in i den där boken. Faktum är att ni ju inte bara var med och valde vilka recept som skulle komma med – ni röstade fram det rätta omslaget och hjälpte mig att korrekturbaka alla kakor och godisbitar och gjorde det möjligt för mig att göra precis den bok jag ville göra.

Det är alltid en fröjd att läsa era uppmuntrande kommentarer och mejl och se allt underbart gott ni skapar på egna bloggar och i egna ugnar. Det är ni som gör att det fortfarande är roligt att fortsätta blogga, även dagar som den här, då mjölpåsen gått sönder över nyskurat köksgolv och något odefinierbart segt och kladdigt läckt ut i sockerskåpet.

Tack!

Foto: Josefin Casteryd

Kommentarer

Pin It on Pinterest